Sprøjtestøbning i plast med nye maskiner

Vi leverer holdbare løsninger i god kvalitet

Skal du have udført sprøjtestøbning i plast? Hos Hammel Plast A/S har vi stor ekspertise med at udvikle og fremstille sprøjtestøbte plastemner for virksomheder i hele Danmark, herunder på Fyn og Sjælland.

Vi lægger vægt på at levere holdbare løsninger i god kvalitet. Samtidig er vi løsningsorienterede og fleksible, så vi kan imødekomme kundernes ønsker og behov.

Vi har erfaringen til at løse komplekse opgaver

Vi råder over nye maskiner – det gælder både robotter og andet automatiseret udstyr til plaststøbning – og derfor kan vi tilbyde en bred vifte af løsninger inden for sprøjtestøbning.

Samtidig har vi den rette erfaring til at løse komplekse opgaver, så kan vi løse alle typer støbeopgaver. Vi kan hjælpe i løbet af alle processens faser: Har du en idé, i hvilken forbindelse du skal have hjælp til design? Eller har du allerede et design? Det kan også være et ønske om at få støbt en nøjagtig kopi af et ældre emne. 

Vi klarer det hele, og du kan altid forvente fair priser på vores plastemner.

Hvad er sprøjtestøbning?

Sprøjtestøbning anvendes til fremstilling af plastemner. Det sker ved at sprøjte smeltet plastik ind i en form, som er et negativ af den ønskede design.

Formen er præcisionsbearbejdet for at få de ønskede detaljer frem på det færdige emne. Emnet kan være alt fra små komponenter til store paneler, hvoraf de mest kendte emner er skruelåg og havemøbler.

Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for sprøjtestøbning og værktøjsfremstilling. Vi tager gerne en snak om dine krav og ønsker. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris på sprøjtestøbning.

Kontakt Hammel Plast

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Løsningsorienteret

Vi skaber holdbare løsninger

✓ Høj kvalitet

Vores produkter er i højeste kvalitet

✓ Flexibilitet

Produktet tilpasses til dine behov