Værktøjsfremstilling – serier og prototyper

Vi er løsningsorienterede og fleksible

Leder du efter en specialist i værktøjsfremstilling? Hos Hammel Plast A/S har vi over 30 års erfaring med prototypefremstilling og massefremstilling af værktøj. Vi leverer løsninger til kunder i hele Danmark, herunder på Fyn og Sjælland.

Vi har fokus på at levere holdbare løsninger i den bedste kvalitet. Samtidig er vi løsningsorienterede og fleksible. Dermed kan vi altid imødekomme kundernes ønsker til kvalitet og specifikationer.

Vi råder over robotter og automatiseret udstyr

Vi har stor passion for værktøjsfremstilling, og vi råder over både robotter og andet automatiseret udstyr til fremstilling af værktøj. Derfor er vi gerne med hele vejen fra ide og udvikling til fremstilling af en prototype og den efterfølgende masseproduktion.

Vi har lang erfaring og stor ekspertise med alle former for værktøjsproduktion, og det gælder også komplekse opgaver. Det er uanset, om du kun har en ide, eller om du allerede har et design. Det kan også være, at vi skal lave en kopi af et ældre værktøj.

Vi kan varetage alt fra et enkelt emne til store serier inden for værktøjsproduktion og sprøjtestøbning, og du kan naturligvis forvente fair priser og professionel rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud på værktøjsfremstilling

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvad vi tilbyder inden for værktøjsfremstilling. Vi tager gerne en snak om dine krav og behov til værktøj. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for det ønskede værktøj.

Kontakt Hammel Plast

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Løsningsorienteret

Vi skaber holdbare løsninger

✓ Høj kvalitet

Vores produkter er i højeste kvalitet

✓ Flexibilitet

Produktet tilpasses til dine behov